Dugnadsjobber

Har du noe du trenger å få gjort? Vi tar gjerne dugnadsoppdrag fra både privatpersoner og firmaer. 

Julebord, blåturer, bryllup, konfirmasjoner og alle typer selskap

Vi har lang erfaring fra servering i store og små selskap. Dette inkluderer både formelle anledninger som bryllup, med servering av kuverter etter gjeldende skikk og bruk, og mer uformelle sammenhenger. Vi anretter mat, rydder, vasker opp, driver bar og dekker på - om ønskelig. Du kan velge å la oss ta det meste av jobben, eller bare en liten del.

Vi fikk denne tilbakemeldingen etter serveringsoppdrag i en 60-årsdag:

«Vil bare si takk til begge servitører fra Åsane Musikklag. Super når en kort briefing blir oppfattet og alt bare "kjører". Begge var flinke og så det som skulle gjøres, kunne ta egne initiativ og var diskré tilstede.»

Juletrefester 

Til juletrefester kan vi bidra med nisseorkester, julenisser, servering, rydding og rigging. Vi kan også stå for annen underholdning (leker).

Rydding, ommøblering etc.

Har du et lokale som skal ryddes eller ommøbleres? Eller kanskje et lager som skal sorteres? Vi kan stille med mannskaper og få jobben unna på ettermiddagstid og i helgene.

Varetelling

Vi stiller på varetelling i butikken din - hele året.

Vasking/utvask

Når et hus/leilighet eller andre typer lokaler trenger utvask, f.eks. ved flytting, kan Åsane Musikklag ta oppdraget.

Ombæring av kataloger og annet materiell til husstander

Vi kjenner Åsane og det meste av Bergen fra utdeling av kataloger etc. 

Kontakt oss her.
 

Åsane Musikklag er et rimelig alternativ for enkeltstående arbeidsoppdrag, og velger du oss, er du med på å sikre økonomien til et av de friville fritids- og kulturtilbudene i Bergen.